fbpx
Back to top

websites en webshops

.

Aaah, een overzichtelijke homepagina. Dat voelt als thuiskomen. Zo’n pagina moet niet 100 maar 1001 procent prikkelen en nieuwsgierigheid opwekken. Het is als het ware je digitaal visitekaartje. We starten met een offline lay-out voorstel, zodat jij tot in de puntjes weet hoe je website er zal uitzien. Daarna gaan we over tot het echte werk: we programmeren en testen tot we erbij neervallen. Want je wilt natuurlijk dat je website evengoed presteert als jijzelf. Een update van je huidige website of een volledig nieuwe omgeving? Check! Gemaakt om te starten, ontworpen om door te gaan. Tip: Google te vriend houden? Dat doen we met een gerichte SEO of SEA campagne.

wireframe.

We tekenen de website van je dromen uit op een offline, creatieve manier. Zo krijg je een volledige, visuele weergave van je nieuwe parel en kom je niet voor verrassingen te staan. Pas als we helemaal tevreden zijn over de structuur en het ontwerp gaan we over tot de volgende fase.

twee personen overleggen onderling
computer programmeren Jessy

programmatie.

We laten onze developers los in de web-arena. Yihaa! HTML, WordPress, CSS, React, … Volg je nog? In mensentaal: we schrijven de code van jouw website en klikken, slepen en laden erop los. Er gebeurt immers heel wat achter de schermen. Stap voor stap bouwen we aan jouw online aanwezigheid. Sta je ook te popelen?

copywriting & taalwissels.

Elk project heeft een eigen verhaal. Daarmee staat of valt alles. En vallen doen we niet graag. Zo koppelen we een sterk merk aan een nóg sterkere tekst. Op basis van jouw input schrijven we teksten voor de verschillende pagina’s op jouw website. Vertalingen? Zeker! We “kopiëren” de website en werken samen met een erkend vertaalbureau voor de perfecte vertaling.

copywritester typt op laptop
laptop programmeren wijzen vinger

opties & testing.

Uiteraard heb je de keuze uit heel wat opties om je website uit te breiden. Wat dacht je van een chatbot, webshop integratie, video of animatie? Je krijgt een persoonlijke URL om de website op alle apparaten te testen. We gaan voor perfectie. Daarna is het zover: tijd om hem los te laten op het Wereldwijde Web!

aflevering.

Geen geslaagde vaart zonder het schip wat bij te sturen. We analyseren de gegevens van de bezoekers samen met het surfgedrag, kanaalkeuze, … Zo kunnen we je website zo gericht mogelijk bij de juiste (potentiële) klanten brengen. Je website lanceren met een bredere campagne? We doen niet liever!

persoon geeft koffie aan andere persoon

eregalerij.

bekijk hier de cases

logo wit