fbpx
Back to top

foto- en videografie

.

Een beeld zegt (soms) meer dan duizend woorden. Sprekende beelden, dat is nu net waar onze fotograaf steeds voor gaat. Stilstaand of bewegend, op locatie of in onze (mobiele) fotostudio, van je producten of teamhelden. We zijn er zeker van dat je de klik zult voelen. Uiteraard werken we uitsluitend met professionele, moderne apparatuur en de nodige portie creativiteit. Van drone-opnames tot 360° beelden, niets is ons te veel. Die prachtige shots gebruiken natuurlijk we maar al te graag in je campagnes, drukwerk of projecten.

professionele, mobiele studio.

In onze professionele studio maken we jouw nieuwe teamfoto’s of plaatsen we jouw producten (letterlijk) in de spotlights. Onze huisfotograaf kan rekenen op heel wat ervaring. Van de lekkerste gerechten in een tweesterrenrestaurant tot schitterende diamanten juwelen: we kiezen steeds de juiste hoek en zorgen voor prachtige plaatjes. Uiteraard maken we ook campagnebeelden die we vervolgens gebruiken om jouw drukwerk, website of social media mee in te kleuren.

 

productfotografie / sfeerfotografie / portretfotografie / food fotografie / 360° beelden / …

mobiele fotostudio boeken
vrouw schrijft videoscript op laptop

video & script.

We zijn gespecialiseerd in het uitschrijven van scenario’s en het regisseren van indrukwekkende videos. Met veel enthousiasme en creativiteit gaan we op zoek naar de beste insteek voor jouw verhaal. Samen met onze vaste videopartners brengen we elke opdracht tot een geslaagd einde: zelfs dronebeelden en 360° videos zijn ons niet vreemd. We zorgen ook voor after movies of een live captatie van jouw event. Klaar voor take one?

 

video / montage / drone / 360° video / after movie / event / live captatie / teaser video / trailer / …

eregalerij.

bekijk hier de cases

logo wit