fbpx
Back to top

Cru’Taste

Een passie voor zoetigheden

 

Cru’Taste is sinds 2017 gekend als producent en leverancier van ambachtelijk ijs en delicatessen. Al het lekkers wordt in hun eigen atelier in Ledegem vervaardigd en rechtstreeks bij de klant geleverd. Van bakkerijen tot ijssalons, ze voorzien gans Vlaanderen van originele en lekkere desserts.

 

We begonnen met een nieuwe, professionele huisstijl voor Cru’Taste. Dat werd het (visuele) startpunt voor het opzetten van de communicatiekanalen. Zo kunnen B2B klanten sinds kort terecht op de gloednieuwe webshop. Daar kunnen ze meteen ijs, chocolade, gebakjes of dessert halffabricaten bestellen. Gewoon even een login aanmaken en hups, de rest gaat vanzelf. We bouwden de volledige webshop (inclusief teksten) en zorgden ervoor dat het gebruiksgemak voorop staat. Daarnaast trokken we de huisstijl door naar een ontwerp voor sociale media én verschillende soorten drukwerk: visitekaartjes, stickers, brochure…

 

De producten van Cru’Taste zijn niet enkel een streling voor de tong, maar ook voor het oog. En wij kunnen het weten! Onze fotograaf mocht immers langsgaan bij Yentl Cruyt om beelden te maken van zijn volledige aanbod. Een uitgebreide shoot waarbij het water ons meermaals in de mond liep. Die foto’s kan je terugvinden op de website en in de brochure die Yentl meeneemt of opstuurt naar nieuwe klanten. We besloten om niet te werken met een klassieke brochure, wel met unieke steekkaarten in een stijlvolle enveloppe. Een totaalproject om duimen en vingers bij af te likken. Letterlijk!

 

Want ambacht, dat proef je.

logo wit