fbpx
Back to top

logo & huisstijl

.

Samen met een visuele huisstijl is dit het verschil tussen herkend of vergeten worden. Het kan dus maar beter in het oog springen. Daar zorgen we voor. Een prachtig logo op maat van jouw waarden, normen en gevoelens. We zorgen ook voor een brandbook. Jouw huisstijlgids met een uitgebreide definitie van logo-, lettertype- & kleurgebruik. Dit zetten we meteen om in de praktijk door enkele huisstijl elementen te ontwerpen. Denk aan veelzeggende visitekaarten, bijzonder briefpapier of een efficiënte e-mailhandtekening. Klaar om te knallen!

inputsessie.

We vragen je om op voorhand (logo)stijlen te verzamelen die je mooi vindt, bepalen kleuren en waarden, toetsen onze ideeën af en gidsen je door ons traject. Kortom: wij leiden je de weg. Een consistent, logisch verhaal is belangrijk. Niet zeker wie tot jouw doelgroep behoort, welke boodschap je wilt vertellen of op welke kanalen je dit moet doen? Dan is onze storytelling workshop iets voor jou!

tas koffie versnaperingen
overleg tussen 2 personen

de laat-ons-maar-doen fase.

In deze fase trekken onze designers naar de tekentafel en vertalen ze jouw input naar enkele  visuele voorstellen. We ontwerpen diverse designs en variaties. Op die manier heb je keuze zat. En zo hebben we het graag. Niet zat, wel de keuze.

brandbook voor op je kast.

Een vólledig state-of-the-art brandbook met het gebruik van je logo, kleuren, lettertypes, sponsoring specificaties, story, aanzetten eerste drukelementen, concepten, mock-ups & advies. Zo laat je de concurrentie kilometers achter je.

logo Telecom makelaars computer Illustrator

eregalerij.

bekijk hier de cases

logo wit