fbpx
Back to top

social media

.

Social media is niet meer weg te denken uit jouw communicatiemix. Facebook, Instagram, LinkedIn, … elk kanaal heeft zijn eigen kenmerken en mogelijkheden.  De kunst is om interactie te creëren en te zorgen voor een supermatch met je volgers (nee, we wagen ons niet op Tinder). Visuele herkenbaarheid zorgt ervoor dat jouw merk eruit springt in een zee aan invloeden. En daar helpen we graag een handje bij. We maken of optimaliseren je pagina’s en denken mee over de stijl en inhoud van je posts. Of maak het jezelf helemaal gemakkelijk en besteed je social media volledig uit aan ons. We got this!

social media optimalisatie.

Voor we van start gaan, stoppen we de pagina’s in een nieuw jasje. Heb je nog geen pagina’s? Dan maken wij die voor jou aan. We checken alle gegevens en instellingen, koppelen de juiste mensen en kanalen en bezorgen je een nieuwe omslagfoto. Een visuele en tekstuele update die je pagina meteen een niveau hoger tilt.

facebookpagina Vandenbulcke Chocolatier
sjabloon Facebookpagina Ameloot

social media kit.

Ga je liefst zelf aan de slag met een herkenbare, uniforme stijl? Dan bevelen we je onze social media kit warm aan. We leren jou tot in de puntjes kennen en ontwikkelen een visuele stijl die bij je past. De elementen in een kit zijn volledig gebruiksklaar, zodat jij enkel nog een foto hoeft in te slepen of een titel aan te passen.

social media content plan.

Scoren op social media, dat is wat iedereen wil. En dat is precies wat we gaan doen. We stellen een doel op en passen alles hierop toe. Daarna maken we een planning zodat je exact weet wat je kan verwachten. De cijfertjes zijn natuurlijk ook belangrijk: onze kant en klare rapportages zetten alles op een rijtje. 

vrouw telefoneert met klant
Thinkademy Pieter-Jan Mollie spreker

social media workshop.

De mogelijkheden op social media gaan veel verder dan een simpele post of een leuke story. Je hoeft ook niet op élk platform aanwezig te zijn. Enkel die kanalen waarop je doelgroep actief is. Geen idee hoe, wat, waar en waarom? Schrijf je hier in voor onze social media workshop en word een echte expert.

eregalerij.

bekijk hier de cases

logo wit