fbpx
Back to top

ja, FAQ

.

Benieuwd hoe je ons kan bereiken of wat wij nu precies doen? Stop dan even met scrollen, klikken en laden! Hieronder vind je de vragen die op je lippen branden en de antwoorden die je al zo lang zoekt. Als dat geen topservice is. Leuk weetje: het hebben van een FAQ-sectie heeft heel wat voordelen voor jouw bedrijf, voor de bezoekers én voor de zichtbaarheid van jouw website in de zoekmachines.

In het kort: wij vertellen verhalen. Dit betekent dat we gespecialiseerd zijn in online en offline communicatie.  We ontwerpen, schrijven en programmeren. Want storytelling kan overal: op je website, op social media, in een brochure, in je e-mailhandtekening, … Het bepaalt het beeld dat klanten van je hebben. Op welke manier je ook aan storytelling doet, je wilt overal dezelfde boodschap naar voren brengen. Een helder en samenhangend verhaal. Dat is waar wij onze klanten bij helpen.

Met of zonder afspraak, de koffie staat altijd klaar.

Thinkedge bevindt zich op de Pottelbergsite in Kortrijk. Je herkent ons makkelijk aan de oranje banners aan de gevel van ons kantoor. Natuurlijk kan je ons ook steeds bellen (056 35 38 34) of mailen (hello@thinkedge.be). We staan te popelen om van je te horen!

Word jij onze volgende stageheld? Awesome! Via dit formulier kan je een aanvraag indienen om stage te lopen bij Thinkedge. Wat mag je verwachten? Een plaatsje in onze loft, meewerken aan zalige campagnes, de lekkerste koffie en wandelingen met onze kantoorhuskie Matisse. Waar wacht je nog op?

Thinkademy is het kleine broertje van Thinkedge. Dé plek waar we al onze ideeën, kennis en magie thuisbrengen. In onze loft brengen we mensen samen die willen starten én vooruit gaan. We organiseren opleidingen, events en geven keynotes die het verschil maken. Pur sang, zonder zever. Ontdek onze academy hier.

Begrijpen we. Wij ook! Liefdesbrieven zijn steeds welkom op hello@thinkedge.be. Of uit je liefde met een leuke review op Google of social media. We love likes! Wist je trouwens dat we een webshop hebben? Check het hier. Zo heb je binnenkort altijd iets in huis van Thinkedge. Topfan!

Heb je een andere vraag of ben je op zoek naar meer tips die jouw bedrijf een niveau hoger kunnen tillen? Dan kan je ons altijd contacteren via
hello@thinkedge.be of 056 35 38 34.

logo wit