fbpx
Back to top

strategie

.

De basis, de fond, de klei. Richting geven en tegelijk nemen, in vraag stellen en tegelijk beslissen. We gaan er niet flauw over doen: zonder degelijke strategie, geen degelijke communicatie. Hoe kan je varen zonder plan, vliegen zonder richting of ondernemen zonder doel? Geen loze woorden maar concrete, realistische en gerichte trajecten. Waar je écht iets aan hebt. Niet om boven bed te hangen, wél om vast te pakken.

Met een klankbordsessie gaan we een halve dag in afzondering. Offline, met focus op elkaar. We bieden helderheid, overzicht en concrete actiepunten. Dé ideale start.

Mag het iets meer zijn? Dan zit je goed met ons communicatieplan. Een intensiever traject met één doel: jouw onderneming online & offline op de rails zetten én houden. Uitkomst? Een kerndocument met tientallen actiepunten en wijzigingen. Eén voor één haalbaar en effectief.

Tot slot? Nadenken over de klantreis. We brengen élk touchpoint in kaart, verbinden de aankoopfase met de nazorgfase (en omgekeerd), creëren en herkennen van ambassadeurs … Kortom: richting geven en nemen. Is er iets mooier?

hoe gaan
we te werk?

  1. Een groot man zei ooit: “Eerst een espressootje”.

    Hoe we ervoor zorgen dat we écht opleveren wat jij verwacht? Door te luisteren. En dat doen we al eens graag met een kopje koffie of thee. Vertel ons je dromen en doelen, waar je het warm van krijgt en vooral: wat je drijft als ondernemer. Dat koppelen we graag aan het juiste traject. Voor je ‘t weet zijn we helemaal vertrokken.

  2. Het beste plan? Niet (te) snel, maar gericht.

    We zorgen ervoor dat je na de kennismaking een duidelijke offerte en timing ontvangt. Eenmaal je die goedkeurt, vliegen we erin. We prikken meteen alle data, stemmen timings op elkaar af en houden je doelen voor ogen. Hier kunnen we enkel aanmoedigen: sit back and relax. Het is aan onze strategen om je wegwijs te maken. Here we go!

Let's talk!

the loft
Engelse Wandeling 2 K7V - 8500 Kortrijk

the lodge
Engelse Wandeling 2 K11G - 8500 Kortrijk

logo wit