fbpx
Back to top

Veldt

Hier word je altijd gewaardeerd.

 

VELDT werd opgericht door Jarno Vanbelle, die vanuit zijn ervaring in de vastgoedsector al veel panden heeft mogen bekijken, taxeren én verkopen. Eén onderdeel van dat proces, het taxeren, is uitgegroeid tot een echte passie en is meteen de hoofdactiviteit van VELDT. Bij VELDT is er ruimte voor jouw persoonlijk verhaal en kies je voor klantgerichte service. Als schatter-expert waarderen ze (letterlijk) onroerende goederen, bvb. in het geval van een aankoop, verkoop of erfenis van een pand.

 

De naam was er al, voor de rest zijn we gestart met een wit blad. De eerste stap was het bepalen van de huisstijlkleuren en het ontwikkelen van een professioneel logo. In samenspraak met de klant gingen we voor een eigentijds logo met strakke lijnen, voldoende witruimte en een passend icoon. Het donkergroen werd elegant gecombineerd met gouden accenten.

 

Op papier vertaalden we dit naar visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. In een volgende fase gingen we over tot contentcreatie. Jarno nam plaats voor de lens van onze fotograaf en sprak met onze copywriter over hoe zijn droom tot stand is gekomen en wat hij zijn klanten wil bieden. Met die input stelden we een brochure samen waar je in één oogopslag de diensten van VELDT kan zien. Van plaatsbeschrijvingen tot VLABEL schattingen, je kan er steeds terecht voor correcte en eerlijke schattingen.

 

De kers op de taart? Dat is de gloednieuwe website www.veldt.expert. Daar komt het verhaal van VELDT helemaal tot leven. Onze webdevelopers, grafische designers en copywriter sloegen de handen in elkaar en toverden een concept om tot een concreet verhaal. Wat een team(work)!

logo wit