fbpx
Back to top

copywriting

.

Elke bedrijf en elke campagne heeft zijn eigen stijl. Visueel, maar ook tekstueel. Een verhaal hebben is één ding, het vertellen is iets anders. Gelukkig heeft onze copywriter de beste pen (en het snelste toetsenbord) zodat jij kan uitpakken met informatieve brochures, pakkende webteksten en krachtige social media posts.  Je kan natuurlijk ook bij ons terecht voor de eindredactie van jouw teksten. We lezen vakkundig na, corrigeren bekwaam en (her)schrijven gericht. Onze vertaalpartner zorgt er dan weer voor dat écht iedereen je boodschap snapt.

algemene copywriting.

Het doel van goede copywriting? Vlotte, aantrekkelijke & overtuigende teksten schrijven. Er zijn slechts weinig campagnes waarbij tekst helemaal geen rol speelt. Denk maar aan nieuwsbrieven, social media, webteksten, brochures, folders, slogans… In slechts enkele woorden moet je de lezer triggeren. We toveren jouw input om tot een heldere en consistente boodschap, aangepast aan jouw doelgroep. Correct taalgebruik is voor onze copywriter van levensbelang. Een dt-fout zal je dus nooit spotten. Belooft Beloofd!

vrouw schrijft videoscript op laptop
brainstorm naam baseline

naming & baseline.

De geschikte naam voor jouw bedrijf vinden. Geen makkelijke opgave. Gelukkig heb je onze teamhelden om je daar optimaal in bij te staan. Met onze naming workshop werken wij toe naar de ideale naam en/of slagzin die jouw visie en waarden weergeeft. Na een intensieve brainstorm komen we naar je toe met enkele voorstellen. We wikken en wegen tot we hélemaal tevreden zijn. Spannend!

SEO.

Wie zoekt, die vindt. Maar soms moeten mensen wel heel lang zoeken vooraleer ze je vinden. Om online te presteren, is het belangrijk dat je website goed (en hoog) scoort in Google. Dat doen we met een gerichte optimalisatie. We nemen de webteksten onder handen en zorgen dat ook alles ‘achter de schermen’ correct staat. 100% klaar om het wereldwijde web te veroveren!

computer programmeren SEO
loft Thinkedge beneden

vertalingen.

Bonjour, Buon giorno, Hej, Yassou!! We vertellen veel en we doen dat graag in meerdere talen. Wij stellen jouw tekst op in het Nederlands en laten die na goedkeuring vertalen door moedertaalsprekers. Frans, Russisch of Swahili? Geen enkel probleem! Je kan rekenen op een professionele, snelle en vlotte vertaling. Zoals je van ons gewend bent.

eregalerij.

bekijk hier de cases

logo wit