fbpx
Back to top

campagnes

.

Alle diensten bij Thinkedge zijn à-la-carte te kiezen. Maar soms mag het al eens wat meer zijn. Een all-you-can-eat menu. De bediening? Die doen wij! Online, offline of een handige combinatie van de twee. Resultaat? Eén groot geheel met de juiste elementen om weken, maanden of jaren van te smullen. We springen van de juiste platformen, maar niet ondoordacht. Samen bepalen we je doelstellingen, periode & budget. Daarna gaan we aan de slag. En wees gerust, je zal groots kunnen uitpakken. Beloofd!

offline.

Print is dood? Laat ons niet lachen. Een offline campagne vraagt om een originele aanpak, dat wel. Afhankelijk van het doel van je campagne, kiezen we de juiste platformen. Dat kan gaan van een advertentie in een regionaal dagblad tot een groot billboard langs de weg (en alles daar tussenin). Van strategie naar storytelling, start!

overleg aan tafel
vrouw met laptop stelt mailing op

online.

Er zijn eindeloze mogelijkheden om je online aanwezigheid uit te breiden. Het start allemaal met een analyse van de kanalen. Je hoeft immers helemaal niet overal aanwezig te zijn. Zet liever in op een kwalitatieve, gerichte campagne dan op ‘een beetje van alles’.  We analyseren constant de resultaten van je campagnes en sturen bij waar nodig.

direct mailing.

Jep, we spelen graag voor postbode. Direct mail is de perfecte keuze voor een persoonlijke en doeltreffende campagne. Drop je folder, brochure of liefdesbrief meteen in de bus van jouw doelgroep met een bedeling bij Bpost. Liever digitaal? We zetten je content om in ons favoriete mailingprogramma Mailchimp en verzenden de mailing voor jou. Zoef!

bedeling met Bpost / adverteren in krant & magazine / persberichten / outdoor communicatie / billboard / belettering op bus, trein of tram / planning / strategie / communicatiecampagne / employer branding campagne / televisie / radio / display marketing / pré-rolls / take-overs / analyse / jaarplanning / direct mailing

we zien het groots bovenaanzicht loft Thinkedge

eregalerij.

bekijk hier de cases

logo wit