fbpx
Back to top

Tuin­onderneming Ameloot

Van Aanplanting tot Zwemvijvers: Tuinonderneming Ameloot voert tuin- en buitenwerken uit van begin tot eind. Stadstuin, landelijke tuin, groot, klein, … hoe jouw tuin er ook uitziet, het team van Stijn Ameloot zorgt ervoor dat je kan genieten van een unieke buitenomgeving.

 

Om al die mooie projecten te kunnen tonen aan de buitenwereld en ervoor te zorgen dat mensen sneller (online) de weg vinden naar Tuinonderneming Ameloot was er nood aan een website. We kozen voor een modern design met een speelse fluogroene toets. De grote foto’s zorgen ervoor dat de tuinen helemaal tot leven komen, net als in het echt. Verder zorgde onze schrijfmevrouw ervoor dat er op de website duidelijke info te vinden is over het bedrijf, de realisaties en openstaande jobs.

 

Een bloeiende onderneming (heb je ‘m?) is altijd op zoek naar nieuwe werknemers. Dat is bij Tuinonderneming Ameloot niet anders. We gaven de vacatures een prominent plaatsje op de website én lanceerden enkele social media advertenties. Daarvoor namen we eerst de kanalen onder handen. Een eigen Facebookpagina was er al, maar die kon een grondige update gebruiken. Dat deden we o.a. door een nieuwe omslagfoto te ontwerpen, introteksten te schrijven en de contactgegevens aan te vullen. Vervolgens maakten we ook een nieuwe Instagrampagina aan.

 

Tuinonderneming Ameloot staat de klant bij van concept tot afwerking. Dat bespaart je een hoop tijd! Toeval of niet, dat is exact wat wij met Thinkedge ook nastreven. En voor iedereen die geen groene vingers heeft maar wel plannen voor zijn of haar tuin, hebben we één adres: www.tuinonderneming-ameloot.be.  

klant

Tuinonderneming Ameloot

logo wit