fbpx
Back to top

Vibanver.

Vibanver.

Wie is Vibanver?

Vibanver is een zelfstandig bankagent van CKV Spaarbank. Je kan er terecht voor traditionele spaarproducten zoals spaar- en termijnrekeningen. Als lokaal en familiaal kantoor maken ze het verschil voor hun klanten dankzij hun doorgedreven kennis, expertise en persoonlijke aanpak. Bovenal is het een familiale nichespeler die al 45 jaar in het vak zit!

Welkom bij Thinkedge 

Sinds 2022 staan Karen en Vincent aan het roer van Vibanver. Als derde generatie willen ze inzetten op het moderniseren en toegankelijker maken van het kantoor. We sloegen de handen in elkaar om een online aanwezigheid uit te bouwen en klanten proactief te informeren. Lokaal, betrouwbaar, duidelijk. Dat zijn de kernwaarden die steeds moesten terugkomen.

Nieuwe website

Informeren zonder website, da’s een beetje moeilijk. Het is belangrijk dat mensen online info kunnen vinden over het kantoor en de diensten. Dat kan sinds kort op https:// www.vibanver.be/. We stonden in voor het design, het opstellen van de teksten en de uiteindelijke programmatie van de website. 

 

De hoofdkleuren zijn niet toevallig rood en blauw. Deze twee primaire kleuren stralen een gevoel van vertrouwen, stabiliteit en autoriteit uit. Exact waarmee een bank zich wil associëren. Op de website vind je meer info over het kantoor, inclusief een overzicht van de spaar- en termijnrekeningen. Bovendien kan je meteen doorklikken naar het digitale banking platform van CKV.

Updates via social media

Een bank die actief is op Facebook? Tuurlijk wel! We maakten een pagina aan om
allerhande updates meteen de wereld in te sturen. Geen schreeuwerige berichten, maar
informatieve posts over het team, de nieuwe website of de kredietwereld. We brengen
spaarders bijvoorbeeld meteen op de hoogte als er een verhoging is van de rentevoeten. En dat is maar liefst drie keer gebeurd het afgelopen kwartaal. Dankzij CKV is jouw spaargeld weer helemaal mee!

Gerichte mailings

Voor klanten die de weg nog niet hebben gevonden naar de Facebookpagina, sturen we ook gerichte mailings uit. Zo zorgen we voor meerdere contactpunten en blijven we top of mind. Uiteraard wordt de inhoud per kanaal een beetje anders verpakt. In de mailings voegen we bijvoorbeeld pdf’s toe zodat alle info omtrent tarieven meteen geraadpleegd kan worden. Een betrouwbare bank, dat is een bank met een vertrouwd aanspreekpunt, duidelijke communicatie en een online aanwezigheid. Check, check en check!

logo wit