fbpx
Back to top

Damatec

Damatec deelt met ons de passie voor het optimaliseren. Ze zorgen namelijk voor gestroomlijnde processen en maximale efficiëntie binnen productiebedrijven. Dankzij hun eigen MES software helpen ze bedrijven evolueren naar moderne en gedigitaliseerde organisaties. Modern en digitaal, dat zijn ook de kernwoorden van hun nieuwe online branding. 

 

Met stip op één staat de nieuwe website. Die heeft vele voordelen. Zo kan je voortaan snel en gemakkelijk een demo aanvragen. Er wordt ook uitgebreid ingegaan op de eigenschappen van het gebruiksvriendelijke platform MES Online. Van het bepalen van de structuur tot het uitvoeren van de programmatie; alles werd helemaal op punt gezet. Ben of ken je iemand met een productiebedrijf en wil je jouw processen verbeteren? Neem dan zeker eens een kijkje op damatec.be. 

 

Damatec richt zich op een B2B doelgroep. Naast de website is LinkedIn dus ook een belangrijk kanaal. We namen de pagina van Damatec onder de loep en zorgden voor een opfrissing van de tekst, foto’s en instellingen. Om de communicatie verder te stroomlijnen leverden we een social media kit aan. Kant-en-klare templates die het team van Damatec gebruikt om aankondigingen te doen zoals events, vacatures, producten in de kijker, … 

 

Dankzij gerichte mailings worden de bestaande klanten van Damatec op de hoogte gehouden van nieuwigheden. Het was een logische stap om de online branding door te trekken naar een nieuwe mailing template. Die werd meteen gebruikt om een welkomstmail op te stellen. De volgende stap is een volledig geautomatiseerde flow, zodat subscribers meteen een warm welkom krijgen.

 

Consistente online branding zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Wil je net als Damatec je communicatie optimaliseren? Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte! 

klant

Damatec

logo wit