fbpx
Back to top

Demagri

De toekomst is groen! 

 

Vraag jij je soms af hoe landbouwers hun velden proper en gezond houden? Daarvoor kunnen ze rekenen op professionele partners, zoals Demagri! Demagri is gespecialiseerd in gewasbeschermingsproducten, land- en tuinbouwbenodigdheden. Dit omvat meststoffen, zaden, netten, … Het is dan ook geen toeval dat hun huisstijlkleuren groen en wit zijn. Bij de rebranding hielden we hier rekening mee, al kreeg het logo voor de rest een transformatie. 

 

We kozen voor een modern en duidelijk lettertype, gecombineerd met een stijlvolle donkergroene kleur en een visueel element. Beide zijn een leuke knipoog naar de sector! Zo herken je er een akker en een gewas (blaadje) in. De cirkel verwijst dan weer naar de beschermende aard van de producten van Demagri. Het geheel ziet er ook uit als een zon die ’s morgens opkomt boven de velden. Kortom: een nieuwe, professionele look die rust en frisheid uitstraalt. 

 

De rebranding werd meteen vertaald naar enkele on- en offline huisstijl elementen. Als bedrijf kun je immers niet zonder visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Ze worden quasi dagelijks gebruikt, dus is het zeker de moeite waard om ze in een tof & passend ontwerp te stoppen. 

 

Verder zorgden we ook voor een bijhorend online visitekaartje. Eerst en vooral in de vorm van een HTML e-mailhandtekening. Dit werd voor alle medewerkers opgemaakt en geïnstalleerd. Handig! Om gericht te communiceren over nieuwe producten, acties of nieuws uit de sector werd er ook een Mailchimp template opgemaakt. 

 

Een mooi voorbeeld van hoe we in no-time herkenning voor onze klanten kunnen creëren! 

klant

Demagri

logo wit