fbpx
Back to top

PresentDa.

Wie is PresentDa? 

Wij presenteren… PresentDa! Een introductienetwerk voor hippe voedings- en drankproducten. Van voorstellen tot verkopen, PresentDa benadert de markt voor jou en introduceert je merk bij de juiste speciaalzaken, supermarkten en horecazaken. De eindconsument verrassen met unieke, kwalitatieve producten, dat is het doel! 

Welkom bij Thinkedge

De oprichter van PresentDa is geen onbekende. Thomas Geers is al enkele jaren actief als zaakvoerder van Albatross Liquors. Je kent hen misschien wel van hun Rockhopper Rum of non-alcoholische gin Nudo. Een nieuw bedrijf vraagt echter om nieuwe branding. Om zijn ‘tweede kindje’ een gezicht te geven, kwam Thomas bij ons aankloppen. Let’s PresentDa! 

Offline branding PresentDa 

Kwalitatief, maar hip. Luxueus, maar verrassend. Dat zijn de kernwoorden van PresentDa. Met dit in het achterhoofd koos onze designer voor donkergroen en beige als hoofdkleuren van de huisstijl. Brons en donkergrijs zorgen voor subtiele accenten. Bij de branding van PresentDa hoort ook een reeks van vaste illustraties die worden gebruikt in de communicatie. Ze komen bijvoorbeeld terug als achtergrond op de postkaarten en enveloppes. 

Online branding PresentDa 

Logo en huisstijl? Check. Tijd om verder te bouwen. Dat deden we met een wireframe. Dat is een visuele weergave van hoe de website er zal uitzien, inclusief alle kleuren, knoppen, foto’s, tekst, … Voor de teksten deed Thomas een aanzet die verder werd gefinetuned door onze copywriter. Ondertussen kan je het geheel bewonderen op www.presentda.be. Naast het wireframe maakten we ook een social media kit (die ondertussen volop wordt gebruikt op Facebook, Instagram & LinkedIn) en een mailhandtekening. 

Let's
Present
PresentDa

In het nieuw(s)

De laatste stap was het nieuws verspreiden. Eén ding is zeker: succesvolle ondernemersverhalen, die worden graag gelezen! Ons persbericht haalde het o.a. tot in de Krant van West-Vlaanderen. Je kan het artikel hier lezen (enkel voor abonnees). En nu? Nu is het aan Thomas! Van press tot presenter, hij is alvast bezig met een mooie PresentDa community uit te bouwen. 

logo wit