fbpx
Back to top

De 5-wege.

Wie is De 5-wege?

Frituur-eethuis De 5-wege is zoveel meer dan een frituur. De zaak van Wouter & Lindsey is een begrip in Izegem en omstreken. Ze zijn vooral gekend voor hun vers gesneden frietjes, zelfgemaakte gerechten en huiselijke sfeer. Zelf proeven ze nog elke dag van hun frietjes. Als kwaliteitscontrole, maar ook omdat ze gewoon zó lekker zijn. Fastfood op z’n best!

Welkom bij Thinkedge

Al sinds de start in 2012 is De 5-wege een bloeiende zaak. Hun sterktes? Blijven innoveren en tegelijk het familiale karakter behouden! Zo verwennen ze de klanten elke dag met lekkere gerechten en vriendelijke bediening. In 2017 werd De 5-wege terecht verkozen tot beste frituur van het land! Innovatie vind je niet enkel terug in de frituur zelf, maar ook in hun communicatie.

Rebranding De 5-wege

Het verouderde logo vormde de aanleiding om meteen heel wat zaken aan te pakken. Als we iets doen, dan doen we het goed! Voor het nieuwe logo en de bijhorende huisstijl kregen we carte blanche. We hoefden ons dus niet aan bepaalde lettertypes of kleuren te houden. We kozen voor een stijl die ambacht, authenticiteit en warmte uitstraalt.

Wie goed kijkt, ziet dat het streepje in De 5-wege een frietje is geworden. Een rebranding betekent ook nieuw drukwerk, zeker in een frituur. De nieuwe huisstijl is ondertussen terug te vinden op visitekaartjes, menukaarten, flyers, … Onze ervaring met horeca drukwerk kwam hier goed van pas!

Gloednieuwe website

Als je online op zoek gaat naar De 5-wege, dan moet je meteen zin krijgen om je tanden in de huisgemaakte burgers, verse frietjes en andere gerechten te zetten. Tijdens een fotografie-dag bereidde Wouter echt ál z’n hamburgers voor ons. En omdat we tegen verspilling zijn, kreeg de account manager de opdracht om alles op te eten. Iemand moet het doen… 😉

 

De foto’s werden o.a. gebruikt op de nieuwe website https://www.de5-wege.be/. Die kreeg een make-over, zowel qua lay-out als qua inhoud. Kwaliteit blijft de grote troef van De 5-wege, ook online!

Smakelijke socials

Je favoriete frituur volg je natuurlijk graag op social media. Zo blijf je altijd op de hoogte van sluitingsdagen, speciale acties of nieuwe suggesties. De 5-wege heeft heel wat trouwe volgers op Facebook, dus het is belangrijk dat de pagina volledig is. We controleerden alle instellingen, maakten nieuwe visuals en werkten de teksten bij.

 

Je vindt de 5-wege sinds kort trouwens ook op Instagram! Daar komen onze foto’s helemaal tot hun recht. Dankzij een content plan zorgen we dat er gevarieerde info op social media verschijnt en spelen we in op dagen als Global Recycling Day & International Burger day.

Benieuwd naar al dat lekkers? Volg de 5-wege op Facebook en Instagram of breng zelf eens een bezoekje aan Wouter & Lindsey. Tip: de 5-wege burger is onze persoonlijke favoriet!

logo wit