fbpx
Back to top

Hotel de la Paix.

Hotel de la Paix.

Wat is Hotel de la Paix?

Hotel de la Paix is de ideale uitvalsbasis om de Westhoek te bezoeken, proeven en beleven. Het hotel is gelegen op de grote markt van Poperinge en biedt verschillende luxueuze kamers voorzien van alle comfort. Bovendien kan je in het restaurant de voeten onder tafel schuiven en genieten van een smakelijke lunch of diner. In de zomer kan je dan weer terecht in de hippe zomerbar Jardin ‘O Sud. Je leest het goed, voor elk wat wils.

Foto staff hotel de la paix

Welkom bij Thinkedge

De eigenaars van Hotel de la Paix waren op zoek naar een nieuwe partner om hun website te beheren. Ze sloegen echter twee vliegen in één klap! Terwijl onze developer volop bezig was met de website over te nemen, mochten we ook nadenken over nieuw drukwerk. Een nieuw concept voor de menukaarten van het restaurant, zowel on- als offline? Laat dat maar aan ons over!

Sfeerfoto

Menukaart restaurant & bistro

Het leuke aan deze opdracht was dat we niet enkel het ontwerp van de menukaart onder handen mochten nemen, maar ook konden brainstormen over de verpakking. Zo kwamen we ertoe om de kaart in een high-end, donkergrijze kaft te stoppen. Net zoals de chef dankzij lokale en seizoensgebonden producten elk gerecht naar een hoger niveau tilt, zorgt dit voor een unieke touch. Op de cover werd het logo van Hotel de la Paix in reliëf gedrukt. Geen klassieke menukaart dus, maar eentje met een stoffen kaft. Een extra voordeel is dat het gemakkelijk is om het (seizoens)menu te vervangen.


Naast de kaft voor het restaurant ontwierpen we ook een gevouwen (zig-zag) kaart voor het bistroconcept. Deze menukaart wordt aangeboden aan iedereen die iets wil drinken, een klein hapje eten of een zoete pauze inlassen. Beide kaarten zijn trouwens ook te checken via de website.

Mock-up, Bierkaartje

Optimalisatie website

Onze developer zette alles in werking om de website www.hoteldelapaix.be over te nemen. Er moesten namelijk heel wat aanpassingen gebeuren! We deden enkele optimalisaties en breidden de website uit met extra pagina’s. Bij het hotel en restaurant hoort immers ook een zomerbar. We beschreven de zuiderse sfeer van zomerbar Jardin ‘O Sud en zorgden ervoor dat iedereen de weg ernaartoe moeiteloos vindt. Om de service nóg uit te breiden, kwam er ook een FAQ- en arrangementen pagina op de website.

En plots was er groot nieuws! La Paix kreeg een compleet nieuwe guesthouse met drie extra kamers. Double, Superior of Family? Iedereen kan hier terecht! We zorgden voor een nieuwe boekingspagina zodat je deze kamers meteen online kan reserveren. Benieuwd? Begin je trip naar de Westhoek maar al te plannen!

logo wit