fbpx
Back to top

Best-Vlees

Het juiste vlees in de kuip.

 

Best-Vlees is een vleesgroothandel uit Izegem die gespecialiseerd is in premium rund- en kalfsvlees. De familie Bouckaert streeft elke dag naar kwaliteitsvolle eindproducten met een sublieme smaak. De familie is onlosmakelijk verbonden met vlees, want de liefde voor het vak wordt al verschillende generaties van vader op zoon doorgegeven.

 

De versnijzaal, machines en koelwagens werden recent compleet vernieuwd. Tijd om daar grondig mee uit te pakken! Onze fotograaf Korneel stond voor dag en dauw op om een dagje mee te draaien met het team van Best-Vlees. Alles stond letterlijk als nieuw te blinken. Zowel het team, de machines als het vlees zelf werden op beeld vastgelegd. Een unieke ervaring! En Korneel? Die ging naar huis met een sappig stukje côte à l’os!

 

Van ossenhaas tot vinkenlap, we weten ondertussen perfect wat we bij de slager moeten bestellen. De foto’s en het uitgebreide aanbod van Best-Vlees kan je ontdekken op de nieuwe website www.best-vlees.be, die we van A tot Z programmeerden. Door het internationale karakter van het bedrijf (import & export naar het buitenland) zorgden we ook voor taalwissels naar het Frans en het Engels. Tenderloin, anyone?

 

De producten en diensten van onze klanten in beeld brengen, het is altijd een eer. Samen zoeken we naar de juiste hoek, belichting en compositie.

klant

Best-Vlees

logo wit