fbpx
Back to top

Cheers For The Heroes

Trots op deze hartverwarmende actie!

 

We hebben er ondertussen al (bijna) twee achter de rug, maar die eerste lockdown was toch even wennen. Gezellig iets eten op restaurant of klinken in je favoriete café was er plots niet meer bij. Oplossing? Thuis met je bubbel eten bestellen of massaal digitaal e-peritieven. De helden van Cheers For The Heroes gingen nog een stapje verder en organiseerden op 16 mei 2020 een nationaal aperitiefmoment.

 

Als founding partner zetten wij mee onze schouders onder dit project, met de bedoeling om de lokale horeca te steunen en een positieve boodschap te verspreiden. Via het online platform, ontwikkeld door onze developers, kon je een unieke aperobox bestellen van jouw favoriete horecazaak. We stuurden ook mailings uit, zorgden voor alle nodige copywriting en bijbehorende vertalingen.

 

Op de website www.cheersfortheheroes.be integreerden we alle praktische info, maar ook een registratieformulier voor de horecazaken en prachtige inspiratiefoto’s gemaakt door onze fotograaf. De shops gingen open op 1 mei 2020, bestellen kon tot en met 14 mei 2020. Resultaat? Meer dan 100 deelnemende zaken en talrijke bestellingen uit alle hoeken van het land. Samen klinken en tegelijk het goede doel steunen? Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen!

 

We moeten er niet flauw over doen, het coronavirus heeft een grote impact gehad op heel veel bedrijven en individuen. Samenhorigheid en solidariteit is belangrijker dan ooit. Dat we samen met onze klanten creatieve oplossingen kunnen zoeken en niet blijven stilstaan, doet deugd. En dat zullen we ook na deze crisis nog lang blijven doen!

logo wit