fbpx
Back to top

Rent & Go

We zetten je goed op weg!

 

Een leuke uitstap in de Leiestreek of de Vlaamse Ardennen? Met Rent & Go is dat zo geregeld. Een rit met hun charmante Vespa’s of authentieke Fiat 500’s voelt als vakantie in eigen land. Die Fiat 500’s zijn trouwens helemaal nieuw. Recht uit Italië en op punt gesteld door de pater familias. Als dat geen mooi verhaal is. Dat vroeg natuurlijk om een gepaste aankondiging…

 

Met de komst van de vier Fiat 500’s schakelde Rent & Go een serieuze versnelling hoger. De prachtige ‘bollekes’ op beeld vastleggen voelde als een privilege. Ze hebben elk hun eigen look en vormen samen een kleurrijk plaatje. Voor de lancering op social media speelden we dan ook in op de kleuren en de afkomst van de wagens. Verder ontwierpen we een gloednieuwe gevelbanner zodat je al van ver kan kennismaken met de nieuwe aanwinsten.

 

En daar stopt het niet. Om de Italiaanse sfeer en de mooie Vlaamse velden helemaal tot leven te brengen, bedachten we een creatief videoconcept. Insteek? Als je de kans krijgt om met de Fiat 500 op pad te gaan, laat je alles vallen! Kijk en geniet van Italiaanse klasse in volle actie. Een ding is zeker: bij Rent & Go is de rit leuker dan de bestemming.

 

Het bedenken en lanceren van een video vinden wij even spannend als onze klanten. De vele enthousiaste reacties waren echter duidelijk: de bollekes zullen niet veel op stal staan!

logo wit