fbpx
Back to top

Caes Daele

Logeren doen we in stijl!

 

Wees welkom in Caes Daele, een oase in het hartje van de Vlaamse Ardennen, waar de dagen nét ietsje trager gaan. Voor deze prachtige B&B, omringd door veel groen, een zalig zwembad en tal van leuke activiteiten, mochten we een volledig nieuwe website ontwikkelen.

 

Gastheer Dries wist de sfeer van de B&B perfect samen te vatten in drie pijlers: stijlschoonheidstilte. Met die elementen in het achterhoofd gingen we aan de slag. Van de structuur tot de lettertypes, alles ademt rust. Je ontdekt er onder andere de stijlvolle kamers Pistache en Caramel en kunt meteen overgaan tot boeken.

 

De subtiele licht- en donkergroene elementen op de website verwijzen naar de streek. In de Vlaamse Ardennen kan je genieten van mooie landschappen en vele bossen, maar ook van de rijke culturele historiek. Dat is allemaal beschreven in het gedeelte ‘Ontspannen’. De selectie foto’s en het sfeervolle filmpje versterken het elegante, persoonlijke gevoel.

 

Tijdens dit project was het aan Dries om te ontspannen. Van opmaak tot programmatie, wij namen alles uit handen. Uiteraard werd de website compatibel gemaakt met mobile en tablet, voor de beste ervaring ooit. Klop jij binnenkort ook aan bij ons? Dan mag je rekenen op een héél warm welkom.

 

caesdaele.be

klant

Caes Daele

categorie:

logo wit