fbpx
Back to top

Wim Beyaert

Op ons kan je bouwen.

 

Bij bouwbedrijf Wim Beyaert in Zwevegem nemen ze dat letterlijk. Al meer dan 45 jaar realiseren ze de mooiste bouw- en renovatieprojecten. Wat hen zo uniek maakt? Dankzij de totaalaanpak hoeven klanten niet met tientallen verschillende mensen te spreken. Wim Beyaert combineert een intern studiebureau met een team van projectleiders en realiseert zo iedereen z’n bouwdroom.

 

Die mooie projecten verdienen natuurlijk een plaats op social media. Sinds enkele maanden beheren wij de Facebook-, Instagram- en Pinterestpagina van Wim Beyaert. Per maand stellen we een volledig contentplan op, selecteren we foto’s en schrijven we leuke captions. Zo blijft er wekelijks nieuwe content op de pagina’s verschijnen en inspireren we talloze mensen met prachtige woningen en interieurs.

 

Daarnaast zijn we ook actief op Google. Een betalende ad campagne (SEA) zorgt ervoor dat de website van Wim Beyaert gezien en gevonden wordt. De campagne wordt wekelijks geanalyseerd en bijgestuurd waar nodig. We namen de website www.wimbeyaert.be trouwens volledig over, zodat we op elk moment nieuwe pagina’s kunnen toevoegen of kleine verbeteringen kunnen doorvoeren.

 

Op feestelijke momenten mag het iets meer zijn. Voor de kerstkaart van 2021 zorgden we voor een langwerpige, elegante kaart die je aan twee kanten kan open plooien. Een beetje zoals een voordeur waar je door stapt. Op de voorkant staat een foto van de nieuwe gevel van Wim Beyaert. Hiervoor ging onze fotograaf met plezier langs. Een detail in goudfoliedruk maakt het magische karakter compleet. Naast een bedeling via Bpost werd de kaart ook digitaal verstuurd via Mailchimp, inclusief een GIF-animatie die we zelf maakten in onze studio.

 

Bouwen aan je imago? Kunnen we! 

 

logo wit