fbpx
Back to top

Tailormade Logistics

Een oplossing op maat, voor iedereen.

 

Tailormade Logistics, of TML, is een gekende speler in de transport- en logistieke sector. Het bedrijf vestigde zich 20 jaar geleden in het hart van de Gentse zeehaven. Da’s goed gezien, want Gent ligt pal tussen de belangrijkste verbindingswegen van Europa en heeft perfecte trein- en zeeverbindingen. Anno 2022 kan Tailormade Logistics zich de trotse winnaar noemen van talrijke awards. 

 

De sleutel tot succes? Dat is een groep gemotiveerde, professionele en toegewijde medewerkers. Zij zorgen ervoor dat elke klant een tailormade oplossing krijgt. Onze fotograaf kreeg de opdracht om alle bedienden in het bedrijf te portretteren. Een stevige klus, als je weet dat meer dan 250 personen in vier vestigingen voor de lens mochten plaatsnemen! 

 

Om de sfeer te schetsen van het uiteindelijke resultaat, maakten we eerst een moodboard. Zo waren we er zeker van dat we volledig op dezelfde lijn zaten. Daarna trokken we tijdens verschillende dagen naar de vestigingen in Westerlo, Ghlin, Izegem en Gent-Zeehaven. Daar ontmoetten we heel wat fijne mensen, steeds met een lach op hun gezicht. 

 

Na het shooten gingen we verder met de nabewerking van de beelden. Elke foto werd voorzien van een banner met het logo van het bedrijf en de naam van de medewerker in kwestie. Het sjabloon werd opgemaakt in de eigen huisstijl, met de kenmerkende gele kleur. Bij Tailormade Logistics ben je geen nummer, maar een gezicht. En ook dat is de sleutel tot succes. 

klant

Tailormade Logistics

logo wit