fbpx
Back to top

Bram Van den Bunder

Potje oploskoffie, iemand?

 

Aan het hoofd van een jong advocatenkantoor in Avelgem staat Bram Van den Bunder. Meester Bram Van den Bunder? Zeg maar gewoon Bram. Net zoals het recht staat hij nooit stil. Zijn klanten komen op de eerste plaats en zijn communicatie is verfrissend, transparant en helder. Diezelfde waarden wou hij ook laten terugkomen in zijn online en offline kanalen.

 

Elk jaar stuurt Bram zijn klanten een persoonlijke kerstkaart, een fijne herinnering aan de samenwerking. Voor de overgang van 2020 naar 2021 besloten we om er iets speciaals van te maken (net als vorig jaar trouwens). Bram kwam naar onze fotostudio op kantoor en als een echt model sprong, liep en zwaaide hij erop los. Mét resultaat. Hij wuifde 2020 ‘goodbye’ en sprong op de trein naar 2021. Net op tijd! Met een leuke tekst en mooie envelop konden de kerstkaarten zo op de bus.

 

De nieuwe foto’s gebruikten we ook om de website van Bram een update te geven. Visueel dan toch. Want de website zelf namen we een tijdje geleden al helemaal onder handen. Op www.bramvandenbunder.be maak je kennis met Bram, ontdek je zijn vakgebieden en kan je eenvoudig contact opnemen. Vragen staat vrij, en problemen oplossen lukt beter met twee. Dat kunnen wij alleen maar volmondig beamen.

klant

Bram Van Den Bunder

logo wit