fbpx
Back to top

Federico

Een website die schittert!

 

Federico Bruni is gespecialiseerd in handgemaakte, unieke trouw- en verlovingsringen. Al drie generaties lang stroomt er goud (en andere edelmetalen) door de aderen van de familie. In hun atelier in Kortrijk gebruiken ze de nieuwste technieken om jou de ring van je dromen te bezorgen.

 

De verschillende collecties en klassevolle ringen van Federico Bruni komen helemaal tot hun recht op de website www.federicobruni.com. Toegegeven, we droomden even weg toen Federico ons de ringen toevertrouwde voor de shoot. We gingen echter (nog) niet op de knieën, maar gingen wel met de prachtige juwelen aan de slag in onze fotostudio. De foto’s waren de finishing touch voor een website waar vakmanschap vanaf druipt.

 

Een verlovingsring van Federico Bruni, dat is de beste garantie op een ‘Ja, ik wil!’. Dus toen Federico ons vroeg om een levensgrote banner te maken voor zijn zaak in Heule (die trouwens pal naast de snelweg ligt), hoefden we het niet ver te zoeken. We combineerden de slagzin ‘Ja ik wil… alleen als het een Federico Bruni is’ met een schitterende productfoto. Het beeld was zo geslaagd dat we het ook gebruikten in een social media campagne op Facebook en Instagram.

 

Terwijl Federico druk bezig is in zijn atelier, zorgen wij ervoor dat zijn klanten moeiteloos de weg tot bij hem vinden. Dagelijks bezig zijn met de liefde, wat kan het leven toch mooi zijn!

logo wit