fbpx
Back to top

Belipro & Belistate

Een logo om op te bouwen!

 

Belistate is een nieuw immokantoor met basis in Ledegem. Met de grootste zorg begeleiden ze bij de zoektocht naar een nieuwe woning of bij de verkoop van jouw pand. Ze worden versterkt door Belipro, een jonge projectontwikkelaar die zowel residentiële als commerciële nieuwbouwprojecten realiseert. En het resultaat mag er zijn!

 

De eerste indruk van een bedrijf? Die is al even belangrijk als de eerste indruk van een nieuwe woning. Alles begint met een logo dat je meteen het nodige vertrouwen geeft. Onze designers dachten na over kleuren, vormen en lettertypes. Resultaat? Een frisse huisstijl, met de hoofdkleuren oranje voor Belistate en geel voor Belipro. Zo springen ze er meteen tussenuit in vergelijking met de bestaande kantoren. In combinatie met zwart zorgt het voor een speelse, maar tegelijk erg professionele look. Dat mag gezien worden! We ontwierpen visitekaarten, presentatiemappen, notablokken, … maar ook immoborden, werfdoeken en verlichte LED-reclame. Wie door Ledegem en omstreken rijdt, kan er haast niet naast kijken.

 

Digitaal zorgden we ook voor een serieuze kickstart. Voor zowel Belistate als Belipro ontwikkelden we een website waar alle info en projecten samenkomen. Kers op de taart? De aanmaak en optimalisatie van hun social media kanalen, inclusief een visuele stijl die het gemakkelijk maakt om consistent te communiceren. En dat was vanaf het begin precies ons doel: een duidelijke, herkenbare stijl die je meteen op je gemak stelt.

 

Welkom thuis. Dat gevoel willen wij onze klanten telkens meegeven. En als immomakelaar is dat nog het belangrijkst van allemaal. We wensen Belistate en Belipro veel succes en een warme thuis voor al hun klanten!

logo wit