fbpx
Back to top

Columbus Group

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Succes verzekerd!

 

Columbus Group is een onafhankelijke makelaar en financieel expert voor medische beroepen. Ze helpen artsen, verpleegkundigen en apothekers met het behalen van hun persoonlijke en professionele doelen. Want zorgen voor elkaar, dat is het allerbelangrijkste.

 

Het team van Columbus Group doet het net even anders dan de traditionele verzekeringsagent. Ze hanteren een jonge, heldere en persoonlijke aanpak. Hun doel voor 2020? Knallen met een nieuw logo en bijbehorende branding! Het nieuwe logo is een combinatie van de initialen, die samen een kompas vormen. De bronzen kleur geeft het logo een high-end uitstraling. De baseline “Building dreams together” vervolledigt het gevoel dat Columbus Group wil uitstralen.

 

We trokken de nieuwe huisstijl door naar het ontwerp voor visitekaartjes, notitieblokken, balpennen en – hoe kan het ook anders – mondmaskers. Online zorgden we voor een aangepaste e-mailhandtekening, een sales presentatie, een visuele stijl om te communiceren op sociale media en een volledig nieuwe website.

 

Onze copywriter dook in de wereld van verzekeringen en weet ondertussen alles over beroepsaansprakelijkheid, pensioensparen en het oprichten van een eigen praktijk. Dierenartsen, logopedisten en andere medische beroepen vinden op www.columbusgroup.be alle nodige info om van hun carrière een succesverhaal te maken.

 

Klanten begeleiden. Dromen waarmaken. Eigenlijk liggen verzekeringen en communicatie helemaal niet zo ver uit elkaar…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

logo wit