fbpx
Back to top

Verstraete Development

Royaal genieten van een nieuwe thuis.

 

Princess is een nieuwbouwproject van projectontwikkelaar Verstraete Development. Hier komen jong en oud samen in gezellige appartementen, moderne woningen en erkende assistentieflats. De site ligt vlakbij het centrum van Izegem, in een groene en veilige woonomgeving. Alle details over deze unieke plek, kan je terugvinden op https://princess-izegem.be/. De bouw gaat de laatste fase in, dus het werd tijd om de verkoopfase te ondersteunen met een landingspagina.

 

We startten met een rebranding, waarbij het logo van Princess werd opgefrist. Daarna konden we beginnen aan het online luik. De kenmerken van de landingspagina? Gezellig, modern, duidelijk ingedeeld. Dat zijn niet toevallig ook de belangrijkste eigenschappen van het nieuwbouwproject. Het eerste wat je ziet, is een campagnebeeld dat mooi samenvat waarom het er zo fijn wonen is. Onze fotograaf trok naar Princess en benadrukte met dit beeld hoe jong en oud er samenkomen met alle ruimte om hun eigen leven te leiden.

 

Verder zorgden we ook voor zowel het design als de copywriting van de pagina. Huizen bouwen laten we over aan de professionals van Verstraete Development, landingspagina’s bouwen kunnen wij dan weer als de beste. Via een 3D rondleiding kan je de woningen, appartementen en assistentieflats meteen virtueel bezoeken! Ben je nog op zoek naar een nieuwe stek? Wacht niet langer, en droom weg bij het zien van dit duurzaam nieuwbouwproject.

 

klant

Verstraete Development

logo wit