fbpx
Back to top

ClearViews

Jouw droomconstructie in 1-2-3.

 

ClearViews zorgt voor de levering en plaatsing van ramen, deuren, poorten en gordijngevels. Kortom: ze zorgen voor de totaaluitstraling van je woning of bedrijf. Er was echter één iets dat ze niet zelf konden oplossen. Hun eigen uitstraling (lees: huisstijl) was ietwat verouderd. Onze deur stond natuurlijk wagenwijd open! 

 

In 2020 zijn we gestart bij de basis: het logo kreeg een complete make-over. Het vertrouwde huisje bleef dienen als basiselement, maar alles werd in een modern jasje gestopt. Om meer duidelijkheid in het verhaal te brengen, kregen de verschillende diensten van ClearViews elk een ander kleurtje. Daarnaast zorgden we ook voor een social media optimalisatie. Zo ontstond er meer consistentie op de Facebook-, Instagram- en LinkedInpagina’s.

 

In een volgende fase namen we de online gevel van het bedrijf onder handen. De website www.clearviews.be moest strakker, visueler en duidelijker. We besloten om het kenmerkende kleur blauw niet als hoofdkleur, maar als ondersteunend kleur te gebruiken. Door te werken met meer witruimte en zwarte elementen kreeg de website meteen een hedendaagse, stijlvolle uitstraling. Onze copywriter verwoordde vervolgens de waarden en diensten van ClearViews. Alles werd natuurlijk glashelder uitgelegd. 

 

Dankzij een constante groei is het team van ClearViews trouwens op zoek naar nieuw talent. We schreven dus ook enkele vacatures uit, plaatsten die op de website én gaven ze een extra push op Facebook. Door het internationale karakter van het bedrijf was het noodzakelijk dat de website ook in het Frans en Engels werd vertaald, want kwaliteit stopt niet aan de grens. That’s clear as cristal.

logo wit