fbpx
Back to top

Crème Cru – Choc Cru

Ambacht proef je

 

Ijs, chocolade en desserts. Dat is het aanbod van Crème Cru & Choc Cru in een notendop. Wat een combinatie! Het beste van al? De producten zijn niet enkel superlekker, ze zijn ook met enkele muisklikken te verkrijgen via de spiksplinternieuwe webshop!

 

Crème Cru werd opgericht in 2017 en is gespecialiseerd in alles wat met ijs te maken heeft. Denk ijspotten, gepersonaliseerde frisco’s, taarten, … Vanuit de passie voor ijs en desserts werd ook Choc Cru geboren. De chocoladeproducten zijn al even uniek als het ijs. Zo kan je bijvoorbeeld je eigen foto of tekst op de chocoladetabletten en -lolly’s laten plaatsen.

 

Ons eerste werk was het updaten van de logo’s. We stopten ze in een nieuw jasje en maakten visueel de link tussen beide merken. Zo ontstond er herkenbaarheid, en dankzij de bijpassende icoontjes bleef elk merk zijn eigenheid behouden. Tweede werk? Fotografie van het volledige aanbod van Crème Cru & Choc Cru. Het werd een unieke shoot waarbij onze fotograaf zorgde voor een meer dan smakelijke opstelling. 

 

Grafisch ontwerp? Check! Foto’s? Check! Daarna was het tijd om het verhaal van Crème Cru & Choc Cru uit te schrijven en alles samen te brengen in een prachtige webshop. Via die webshop bestel je eenvoudig jouw producten en nog geen 24 uur later afhalen in het afhaalsas in Ledegem. Da’s pas service! 

 

De kers op de taart (of moeten we zeggen de slagroom op ons ijsje?) was het drukwerk van de verpakking voor de ijspotten van Crème Cru. Zin om zelf een exemplaar te bestellen? Ga dan naar https://cremecru-choccru.be/. 

logo wit