fbpx
Back to top

Alimentos

New kid in town!

 

We kennen Aron Sampers al een tijdje als zaakvoerder van Teamchefs, waar hij horecaondernemingen in contact brengt met professionele freelancers. We staan hem regelmatig bij met grafisch ontwerp of campagnes op maat. Dat kan je hier ontdekken. Het verhaal van Aron stopt echter niet bij Teamchefs! Hij opende onlangs zijn eerste vestiging in West-Vlaanderen. Zowel Teamchefs als zijn tweede zaak Alimentos worden nu ondergebracht in een business unit op de Tybersite in Menen.

 

Alimentos, dat is namelijk zijn andere passie. Een cateringbedrijf dat zorgt voor dagverse broodjes, soepen, slaatjes, dagschotels, … Geleverd (op kantoor) of zelf afhalen? Alles is mogelijk! Daarnaast voorziet Alimentos ook geregeld lekkere tapas- of brunchboxen. Aron nam de zaak over in 2020 en schakelde ons even later in om de nieuwe locatie/verhuis kenbaar te maken.

 

Zo stonden we in voor de opmaak en het drukwerk van flyers, posters en werfdoeken. De hele buurt in no time op de hoogte brengen over waar ze vanaf nu hun lunch kunnen bestellen? Check! Het volgende op ons lijstje? Een folder met de volledige menukaart van Alimentos. We kunnen nu al zeggen: het is de moeite. En het smaakt naar meer, veel meer. Alle succes, Aron!

klant

Alimentos

logo wit