fbpx
Back to top

K in Kortrijk Steunkousen

Bekous you’re the best.

 

Op 21 maart is het elk jaar Wereld Downsyndroomdag. Dan dragen we met z’n allen twee verschillende kousen om mensen met het syndroom van Down én hun zorgverleners te steunen. Want verschillend zijn is helemaal oké! Samen met K in Kortrijk droegen we ons steentje bij door speciale #steunkousen te ontwerpen.

 

Bij het design van de kousen hielden we rekening met de huisstijl van K in Kortrijk, en zorgden we er tegelijk voor dat de kousen een breed publiek konden bekoren. Jong, oud, man, vrouw, … De combinatie van rood en blauw staat werkelijk iedereen! De shopping bags geven de kousen een ludieke toets. Het cardboard werd gepersonaliseerd met het logo van K in Kortrijk en de quote: “Bekous you’re the best”.

 

Om de actie aan te kondigen, gaven we 21 paar kousen weg. Je hoefde enkel een foto te posten van jouw zotste, kleurrijkste of grappigste paar kousen. 21 gelukkigen konden ondertussen hun collectie kousen aanvullen met ons uniek en (hart)verwarmend exemplaar. Op zaterdag 20 maart kon je de kousen bovendien fysiek aankopen bij het standje aan de Sionstraat (hoofdingang K in Kortrijk). Per verkocht paar ging €5 integraal naar Downsyndroom Vlaanderen.

 

Bij K in Kortrijk is iedereen welkom, zoveel is duidelijk. By the way, het is trouwens perfect toegelaten om ook op de andere dagen van het jaar twee verschillende kousen aan te trekken! 😉

klant

K in Kortrijk

logo wit