fbpx
Back to top

Teamchefs

Een huisstijl om duimen en vingers bij af te likken!

 

Teamchefs – Horeca Employees and Consulting brengt mensen uit de horeca samen. Het verschil maken, dat doen ze elke dag door horecaondernemingen in contact te brengen met professionele freelancers. Stuk voor stuk vakkundige werkkrachten die samen the Teamchefs Community vormen.

 

Zaakvoerder Aron wou zijn drive en passie voor het vak ook laten terugkomen in zijn visuele uitstraling. De start van een mooie samenwerking! Het begon met een krachtig logo en bijpassende huisstijl. TeamChefs werkt op het scherp van de snede, jawel! Naast een subtiele verwijzing naar de sector moest het logo geschikt zijn om op verschillende dragers gebruikt te worden. De combinatie rood-zwart vormt een mooi contrast en past bij de waarden van Teamchefs (kwaliteit, urgentie, vernieuwing).

 

Om de community verder uit te breiden, lanceerden we ook een social media campagne. Daarvoor bedachten we een videoconcept waarbij de manier van werken en de toffe sfeer van Teamchefs getoond wordt. We gingen op pad met enkele leden van Teamchefs en zij deden het ook fantastisch als acteur/actrice. Door twee versies van de video te adverteren, elk met een gepaste insteek, konden we de doelgroep efficiënt bereiken. Een geslaagde campagne, die Aron heel wat positieve feedback en nieuwe klanten opleverde!

 

What’s next? Aron ging een stapje verder en nam onlangs de traiteurszaak Alimentos over. Dat konden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Nieuwe visitekaartjes, flyers en stickers? Check! En we zijn nog lang niet uitverteld.

logo wit