fbpx
Back to top

Vanallier

Lokaal lekkers. Dat smaakt.

 

Als er iets is dat ons gelukkig maakt, dan is het wel een bezoekje aan restaurant Vanallier in Aalbeke. Wat mag je verwachten? Smaak, belevenis en gastvrijheid in een leuk en gezellig kader. Op het menu staan er onder andere tal van huisgemaakte burgers vergezeld van de wereldberoemde frietjes van Bossuwé. Wij mochten de nieuwe menukaart ontwerpen, maar hadden het moeilijk om onze knorrende maag in bedwang te houden.

 

 

Houtaccenten. Nostalgisch. Een tikje industrieel. Het design van de menukaart werd onmiskenbaar afgestemd op het trendy interieur van de zaak. De gedetailleerde illustraties geven het geheel een retro karakter. Op de achterkant van de kaart, die trouwens ook dienst doet als placemat, vind je meer uitleg over het vlees en de aardappelen die op je bord terechtkomen.

 

 

Geloof het of niet, het is een huzarenstukje om de elementen op een menukaart logisch én aantrekkelijk te ordenen. Maar het is des te leuker als het lukt. Benieuwd? Check de nieuwe menukaart hier. En: laat het je smaken!

klant

Vanallier

logo wit