fbpx
Back to top

Telecom­makelaars

Een nieuwe naam verdient een nieuw logo!

 

Beter een goede buur dan een verre vriend. Dat is wat Telecom-Makelaars, vroeger gekend als JSM Communications, voor ons is. We zien de werknemers namelijk elke dag oprijden aan de overkant van de Pottelbergsite. Het was dan ook een eer dat ze bij ons kwamen aankloppen om hun naamswijziging te ondersteunen met een nieuw logo.

 

We kozen er niet toevallig voor om de naam van het bedrijf in een tekstballon te plaatsen. Het is een knipoog naar hun dagelijkse activiteiten, maar ook naar het persoonlijke contact met de klant. Als onafhankelijk adviesbureau voor telecommunicatie is Telecom-Makelaars altijd bereikbaar om net voor die bereikbaarheid te zorgen. Meer dan ooit met de focus om op zoek te gaan naar de juiste oplossing voor elke situatie.

 

Door gebruik te maken van het wifi-symbool en van het kleur blauw is het nieuwe logo een naadloze verderzetting van het vorige logo. Hoewel het om een rebranding gaat, blijft het nog steeds herkenbaar voor de klanten. En die drie streepjes zijn nu eenmaal onlosmakelijk verbonden met verbinding. Als laatste voerden we de rebranding ook door op de website www.telecom-makelaars.be, van design tot programmatie,

 

Een nieuwe start, dat is altijd spannend. Maar Telecom-Makelaars gaat geen uitdaging uit de weg. Het bewijs? Binnenkort lanceren we nog een logo. Dit keer voor Energie-Makelaars… To be continued!

 

klant

Telecommakelaars

logo wit