fbpx
Back to top

Spicy Lemon en Nude

Ready to spice things up?

 

Kortrijk is een nieuwe hotspot rijker. Op 10 september opende Spicy Lemon in de Waterpoort, op de plaats waar vroeger grillrestaurant ’t Fonduetje zat. De populaire horecazaak onderging een metamorfose van jewelste en herrees als een plek waar je kan genieten van Midden-Oosterse gerechten. De uitbaters? Louis Ottevaere, Feysal Ghafelzadeh en Maryam Marvani (alias Kurkumama). Je kent hen hoogstwaarschijnlijk al van hun andere zaak: de hippe eat-easy-bar Nude.

 

Naar aanleiding van de opening van Spicy Lemon schreven we een persbericht. Het was belangrijk dat de sluiting van ’t Fonduetje gekaderd werd in een breder, positief verhaal. Want bij Spicy Lemon vind je niet enkel een sfeer van vernieuwing, maar ook van diversiteit en duurzaamheid. Het ultieme doel is om geen afval te produceren. Dat werd onder andere overgenomen in een uitgebreid artikel op HLN.be. 

 

De feestelijke opening ging natuurlijk gepaard met de lancering van een nieuwe website. Voor Louis & Feysal het ideale moment om ook de website van Nude te vernieuwen. Dat werd gedaan door de collega’s van Maister. Wij mochten de Engelstalige webteksten schrijven en zo het verhaal van Spicy Lemon en Nude helemaal tot leven brengen. Naast de focus op hun eigen stijl en specialiteiten, moest er vooral ook een duidelijke link tussen beide zaken zijn.

 

Benieuwd naar de teksten of het eten? Groot gelijk! Check het op https://www.nude-kortrijk.be/ en https://www.spicylemon.be/. 

klant

Spicy Lemon & Nude

categorie:

logo wit