fbpx
Back to top

Fluvia

Brand jij ook van nieuwsgierigheid?

 

In opdracht van hulpverleningszone Fluvia creëerden we een communicatiecampagne voor de opening van de nagelnieuwe kazerne in Deerlijk. Fluvia verzorgt vanuit 17 brandweerposten de brandweerzorg en het grootste deel van de ambulancehulpverlening in Zuid-West-Vlaanderen. Als twee posten samensmelten tot één nieuwe kazerne, dan is dat groot nieuws. Zeker als dat een primeur is in België.

 

Het was immers de eerste keer dat er in ons land twee gemeentekorpsen op één locatie werden ondergebracht. De bewoners van Deerlijk en Groot-Anzegem werden persoonlijk op de hoogte gebracht van deze belangrijke verandering. In totaal vielen er zo’n 13.526 informatieflyers in de bussen. Een opvallend ontwerp, dat stapje voor stapje opengeplooid moest worden en zo langzaam alles onthulde.

 

Naast de bedeling met de post volgden er nog uitnodigingen voor de officiële inhuldiging, een hartverwarmende teaser video en een direct mailing campagne. Een stille verhuis? We dachten het niet! De brandweermannen- en vrouwen namen onder luid applaus en unanieme goedkeuring hun intrek in kazerne Belgiek. Een branding project (heb je ‘m?) om trots op te zijn!

 

Wij staan in vuur en vlam voor onze klanten. Net zoals wij kunnen rekenen op de manschappen van Fluvia bij een brand, overstroming of wespennest, kunnen zij ook rekenen op ons tijdens belangrijke momenten als deze!

logo wit