fbpx
Back to top

Delacom Development.

Delacom Development.

Wie is Delacom Development?

Delacom Development staat sinds 2018 klaar om ondernemingen te helpen groeien door oplossingen op maat aan te bieden. Dit altijd met één doel: meer productiviteit, meer effectiviteit en meer effectieve tijd. Ze doen dit door webapplicaties en toepassingen te bouwen waarop je kan vertrouwen. De gezichten achter Delacom Development? Dat zijn de broers Laurent en Matthieu De Laere!

Welkom bij Thinkedge

Met hun applicaties verbeteren Laurent en Matthieu de interne processen van hun klanten. Zelf hadden ze nood aan een sterkere merkidentiteit, waarbij ze hun diensten duidelijker konden definiëren en klanten makkelijker konden bereiken. We startten met een truth session om alles op een rijtje te zetten. Doelgroepen werden bepaald, problemen aangekaart en strategieën besproken. Kortom: het verhaal werd geschreven.

Social media strategie

Om dat verhaal naar buiten te brengen, zetten we eerst de online kanalen op punt. Want die zijn essentieel om hun diensten, lopende projecten, blogartikelen, etc. aan potentiële klanten te introduceren. Op Facebook, Instagram en LinkedIn zorgden we voor een duidelijke voorstelling van het bedrijf, zowel tekstueel als visueel. Per kwartaal pakken we uit met een gerichte social media strategie. Voor Laurent en Matthieu, die zelf tijd tekortkomen, is het erg praktisch dat ze op ons kunnen rekenen voor de opmaak, copywriting en het online plaatsen van hun posts. Om een grotere doelgroep te bereiken mogen advertenties op tijd en stond niet ontbreken.

Grafisch ontwerp

De bestaande website delacomdevelopment.be was het volgende dat we onder handen namen. We leverden een nieuw, aantrekkelijk design (wireframe) aan, dat Laurent en Matthieu met hun eigen kennis konden programmeerden. Dat noemen we nog eens teamwork! Naast het online luik mochten we ook een aantal offline zaken ontwerpen. Zo beschikt Delacom Development nu over drie leuke postkaartjes om klanten te contacteren of op te volgen. Je weet het of niet, maar we staan nogal bekend om onze woordspelingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van “Ctrl+Alt+Delacom” of “Happy Holidays!”. Die laatste vind je terug op de kerstkaart van 2021. Jouw klanten of partners een gelukkig (en origineel) eindejaar wensen? Laat dat maar aan ons over!

 

Daarnaast mocht onze designer zich uitleven met het ontwerpen van een high-end
notitieboekje. Hiervoor haalden we inspiratie uit de sector. De pagina’s werden namelijk
opgemaakt met een <head>, <title> en <body>. Tags die je ook terugvindt in de HTML
code van een webpagina of -applicatie. Goed gecodeerd, euh genoteerd!

 

Google Search

De laatste toevoeging aan het project was een Google Search campagne. Om nog net dat stapje verder te gaan. Het doel van deze campagne is om mensen die op zoek gaan naar een IT-bedrijf op de website van Delacom Development te laten belanden. Daar kunnen ze meteen een kennismaking inplannen. Elke week worden de campagne en de verschillende advertenties geëvalueerd en aangepast om nog betere resultaten te genereren. Zo schaalt Delacom Development stap per stap!

Resultaten

Tijdens de truth session bepaalden we enkele doelstellingen, zowel op korte als op lange termijn. Het doet ons geweldig veel plezier om te zien dat enkele van die doelen na anderhalf jaar al behaald zijn. Nieuwe klanten? Check! Een extra medewerker? Check! En de kers op de taart? Dat is een artikel in De Tijd over de samenwerking van Delacom Development met vermogensbeheerder Econopolis. Lees het volledige artikel hier. Enorm trots!

logo wit