fbpx
Back to top

Fragma Gallery

Frame me a memory.

 

Op 13 maart is Fragma Gallery geopend. Een gloednieuwe fotogalerij in het centrum van Stad Kortrijk. Na een lange carrière in een andere sector besliste Jan Callewaert om iets te doen met én voor fotografie. Bij Fragma Gallery ontdek je werk van zowel jonge talenten als gevestigde, (inter)nationale fotografen. De galerij wil dan ook dé plaats in en rond West-Vlaanderen worden om hedendaagse fotografie te ontdekken.

 

Wij hielpen bij de on- en offline lancering van Fragma Gallery. In de eerste plaats door te zorgen voor social media pagina’s waar alles visueel en tekstueel helemaal op orde staat. Het oog wil ook wat en dat weten ze bij een fotogalerij natuurlijk als geen ander. Met een heuse social media kit en mailing template worden nieuwe expo’s, fotografen en evenementen steeds in stijl aangekondigd. Communiceren op Facebook, Instagram en LinkedIn wordt zo een makkie.

 

De minimalistische, zwart-witte branding van Fragma Gallery trokken we door naar een aantal offline elementen. Zo stonden we in voor het grafisch ontwerp en drukwerk van A5 notitieblokken en A6 postkaartjes. Op de postkaartjes werkten we met quotes die, met woorden of beeld, de lezer willen triggeren. Daarnaast plaatsten we de eerste expositie Daleside in de kijker met een steekkaart en bijhorende sleeve. Slide to unlock.

 

Eén ding is zeker: Kortrijk is een ambitieuze, hippe en vernieuwende kunstgalerij rijker. Fragma Gallery is open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 13u tot 18, of op afspraak.

klant

Fragma Gallery

logo wit