fbpx
Back to top

we pakken groots uit.

Je bent er geraakt! Welkom op onze gloednieuwe website. Hopelijk voel je je al helemaal thuis. We voorzien graag een woordje uitleg zodat je niet verloren loopt (of liever: surft). Misschien volg je ons al langer en ben je een van onze trouwe klanten. Of misschien ben je toevallig op onze website verzeild geraakt. Dan heb je geluk! Hoe dan ook, we verwelkomen je met open armen. Al meer dan vijf jaar gaan wij aan de slag met het verhaal dat jij voelt. En dat doen we nog steeds met hart en ziel. In dit artikel vertellen we graag een beetje meer over onszelf. Zo kom je te weten waar wij dagelijks mee bezig zijn en wat de toekomst allemaal in petto heeft. 

 

Storytelling, huh?

 

We stellen onszelf graag even voor. Want een storytelling agency, wat doet dat nu precies? En wat is storytelling überhaupt? Eigenlijk is het simpel: jouw merk is ons werk. We vertellen verhalen, in de brede zin van het woord. Op papier of op het wereldwijde web, dat maakt eigenlijk niet veel uit. We gaan sowieso voor krachtige campagnes die het verschil maken. Van kleine opdrachten tot een volledige jaarplanning, we behandelen elk project met evenveel zorg. Als je iets te vertellen hebt, nieuwe klanten wilt aantrekken of het eens over een andere boeg wilt gooien, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Thinkedge, dat is een divers team waar iedereen elkaar perfect aanvult. We hebben niet één, maar twee ontwerpmeneren die al jouw ideeën naar de mooiste visuele parels vertalen. Een computermevrouw die goochelt met codes, applicaties en software. Een klant- en copymevrouw die met haar vlotte pen elke boodschap tot bij jouw doelgroep brengt. En ons stamhoofd? Die houdt steeds het hoofd koel en komt met de meest creatieve ideeën op de proppen. O ja, en dan is er nog onze kantoorhusky Matisse, die de aaibaarheidsfactor van het team serieus verhoogt. Voeg hierbij nog enkele geweldige stagehelden et voilà: een dreamteam om u tegen te zeggen! Ervaar het gerust zelf.

 

Thinkedge 2.0.

 

Onze nieuwe website kondigt tevens een nieuw tijdperk aan. Het kadert in een bredere vernieuwingsstrategie, want stilzitten doen we niet graag (en eerlijk: we kunnen het ook niet). We ontwerpen en schrijven zo vaak voor onze klanten dat we onszelf al eens durven te vergeten. Het werd tijd om nog eens groots uit te pakken met ons eigen verhaal. En daarvoor is elk lid van ons team onmisbaar. Onze compleet vernieuwde website is toegankelijker, overzichtelijker en (al zeggen we het zelf) mooier dan ooit. We zijn ook bijzonder trots op de webshop, waar je regelmatig leuke merchandise zal kunnen kopen. Een voorbeeld hiervan is onze hoogsteigen Thinkaffie. Een unieke blend, zorgvuldig samengesteld en persoonlijk goedgekeurd. En bovenal goed gebrand, zoals je van ons gewend bent. Verder zetten we nog meer in op klantenservice en merkbeleving. Onze postkaartjes ken je misschien al. Die sturen we met veel plezier uit om een nieuwe samenwerking te vieren. En een knaloranje kaartje in je bus, daar word je toch gewoon vrolijk van. We gaan echter nog een stapje verder en pakken (letterlijk) uit met een luxe starterspakket. Een box voor nieuwe klanten vol originele en functionele elementen, zoals een zakje Thinkaffie, zachte pantoffels en ons eigen krantje. Ja, je leest het goed. Twee keer per jaar lanceren we een luchtig, maar uiterst interessant krantje. In het voorjaar van 2021 komt de eerste editie eraan. Met interviews, artikels en toffe weetjes. Zeiden we al dat we het graag druk hebben?

 

Met volle kracht vooruit.

 

We hoeven je niet te vertellen dat 2020 geen normaal jaar was. Net zoals zoveel bedrijven hebben ook wij ons moeten aanpassen aan de nieuwe standaard. Thuiswerk, videogesprekken en meetings met mondmasker werden de norm. Thinkedge zou Thinkedge niet zijn als we niet keihard terugsloegen. Ondertussen werken we (in de mate van het mogelijke) opnieuw op kantoor, doen we er alles aan om onze klanten (ook vanop afstand) een thuisgevoel te geven en voelen we dat bedrijven meer dan ooit nood hebben aan een sterk verhaal. Heldere communicatie was nog nooit zo belangrijk. Wij gaan alleszins nergens naartoe. Het is immers veel te leuk vertoeven in onze loft. Het beste bewijs? In 2021 breiden we weer een beetje uit. Dus, beste bezoeker: scroll, laad en klik erop los. Er is genoeg te ontdekken op deze website. Surf mee op de golf van storytelling. Vroeg of laat spoel je sowieso aan in ons kantoor. En dan staat de (thin)kaffie klaar.

Team Thinkedge

Geschreven door:

Pieter-Jan Mollie - stamhoofd van Thinkedge & Thinkademy. Prettig gestoorde ondernemer, digital native en public speaker. Verslaafd aan vooruitgang, technologie en mensen inspireren. Geïnspireerd door technologie, Disney & boeken. Daag me uit, liever vandaag dan morgen.

logo wit