fbpx
Back to top

Unizo.

Unizo.

Wat is UNIZO? 

UNIZO, De Unie van Zelfstandige Ondernemers is een Belgische vereniging van ondernemers, kleine en middelgrote ondernemingen en vrije beroepen. Elke dag opnieuw kiezen ondernemers voor UNIZO. En daar hebben ze heel goede redenen voor. Want lid worden van UNIZO voelt als thuiskomen. Je wordt omarmd door een team dat naar jou luistert en je op alle fronten helpt te scoren. 

Aftermovie door Clausable

Welkom bij Thinkedge 

Ieder jaar organiseert UNIZO West-Vlaanderen een uitreiking voor de KMO van het jaar. Dit jaar mocht het allemaal iets feestelijker. Op donderdag 13 oktober 2022 werd in de Schouwburg van Kortrijk een echt gala georganiseerd. Inclusief gastvrouw, inspirerende sprekers en gastronomische hapjes. Wij mochten de communicatie rond en op het event verzorgen. En dat ging ver. De klant ontzorgen, dat dragen we hoog in het vaandel. Als all-round partner dachten we ook mee over de inrichting van het podium en de zaal, de teksten van de sprekers en het contact met de leveranciers. 

Online communicatie 

Onder de noemer ‘Hoelang ga je nog wachten?’ lanceerden we het event op sociale media. Het centrale thema van de avond was toekomstdenken. Daar haakten we op in door mensen een ‘sense of urgency’ te geven. De klok tikt, dus bestel nú je tickets voor het evenement van het jaar. Het programma, de finalisten, de sprekers, de hapjes, … alles kwam uitgebreid aan bod. Mét succes, want in slechts een maand tijd werden alle tafels uitverkocht. Bij ons social media content plan hoorden ook advertenties op LinkedIn om nog meer ondernemers te bereiken. 

Offline communicatie 

Voor deze campagne kozen we ervoor om on- en offline te combineren. Om het event aan te kondigen, maakten we ook kruisvouwbrochures. Deze werden verdeeld onder KMO’s in West-Vlaanderen. Bij elke vouw kwam er meer informatie tevoorschijn. De bedoeling was dat de KMO’s de QR-code konden scannen en zo meteen hun tickets konden aankopen. Dat gebeurde via een online formulier. Snel, duidelijk & passend bij de huisstijl van UNIZO. Zoals het hoort. 

Eventbegeleiding 

Op donderdag 13 oktober 2022 was het eindelijk zover. 350 aanwezigen zakten af naar de Schouwburg in Kortrijk voor inspirerende talks, gezellig tafelen en netwerken. En natuurlijk om te weten wie de felbegeerde prijs in de wacht zou slepen. Uit drie finalisten won Deprez uit Kortemark uiteindelijk de award van West-Vlaamse KMO van het jaar 2022. Proficiat!

Eventbegeleiding 

Om de avond net nog iets meer cachet te geven, zorgden we voor een overkoepelende keynote met flitsende video’s. Zo liepen alle delen van de avond vlot in elkaar over. Behalve het eten waren alle zaken die op tafel stonden van de hand van onze designers. Denk maar aan naamkaartjes, signalisatie, tent cards met het menu en de programmaboekjes. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien! En wachten? Dat doen we sowieso niet graag.

Wil je ook de perfecte omkadering voor jouw event? Aarzel dan niet om ons te contacteren! We tellen graag samen met jou af. 

UNIZO-CASE-WEB-6
logo wit