fbpx
Back to top

Episode 76 Jo Caudron & Saskia Vanvaerenbergh

Jo Caudron heeft een rijke geschiedenis als digitaal ondernemer. Hij richtte meer dan 2 dozijn bedrijven op, allemaal actief in technologie, innovatie en transformatie. Noem hem gerust een transformatiestrateeg. Via zijn bedrijf Scopernia helpt hij organisaties in alle sectoren in Europa en het Midden-Oosten te begrijpen hoe hun wereld verandert en hoe ze hun activiteiten kunnen aanpassen om klaar te zijn voor de toekomst. Dat schreef hij onder meer neer in zes boeken. Ook daarmee wil hij inspireren met zijn boodschap van verandering en optimisme.

Saskia Vanvaerenbergh is eigenlijk huisarts maar werd bekend als dokter geluk. Vanuit die rol inspireert ze anderen graag voor een gelukkiger leven. Gelukkiger betekent gezonder en omgekeerd. Naar eigen zeggen voelt dat niet zozeer als werken omdat ze haar IKIGAI gevonden heeft. Ze fungeert als coach en geeft lezingen, organiseert retreats en vrouwenavonden. Ze is bezig aan een roman en helpt mensen met euthanasie. En ze houdt van het rimpeling-effect: als jij je beter voelt, gaan de mensen rondom jou dat ook doen.

Geschreven door:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

logo wit