fbpx
Back to top

Wisselwerken

Sta recht en leef langer!

 

Wisselwerken, dat is elk halfuur even rechtstaan. Waarom je dat zou doen? Het versnelt niet alleen de vetverbranding, maar beschermt je lichaam ook tegen hart- en vaatziekten, type 2-diabetes en rugpijn. Vlaams Instituut Gezond Leven vzw nodigt iedereen met een zittende job uit om actie te ondernemen en contacteerde ons met de vraag of we enkele testimonials wilden uitwerken rond wisselwerken op de werkvloer.

 

Door een niet nader genoemd virus was het jammer genoeg niet mogelijk om de interviews fysiek af te nemen. Onze copywriter stelde een lijst met vragen op en plande met elk van de contactpersonen een videocall. We spraken onder andere met een leidinggevende bij ING en een maatschappelijk werker bij CM West-Vlaanderen. Zij deelden hun ervaringen met wisselwerken en gaven tips voor andere ondernemingen.

 

Met die input gingen we aan de slag om vier testimonials of getuigenissen uit te schrijven. Een positief verhaal is nog altijd de beste reclame! Zo gaven de geïnterviewden aan dat een zit-stabureau een goede oplossing is tegen langdurig stilzitten en dat visuele triggers helpen om hen eraan te herinneren dat ze even moeten rechtstaan. Dat kan trouwens ook perfect tijdens het telefoneren of vergaderen.

 

Meer weten of zelf aan de slag? Ga naar wisselwerken.be voor tips, filmpjes en campagnemateriaal.

klant

Wisselwerken

categorie:

logo wit