fbpx
Back to top

TH Group

Bestemming bereikt!

 

TH Group is een toonaangevende, internationale speler in de autosector. De groep, vertegenwoordigd in tien Europese landen, biedt totaaloplossingen voor de transportsector. Trucks, bestelwagens en opleggers, maar ook allerlei onderdelen en leasing formules.

 

Sinds kort is TH Group geland in Luxemburg, als officiële concessiehouder van IVECO. En dat mag geweten zijn! Een awareness campagne met als doel om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te informeren? Say no more! We kozen voor de twee online kanalen waarmee we onze doelgroep het meest efficiënt konden bereiken: Facebook & Google.

 

We deelden de doelgroep op in zes categorieën (van bouwbedrijven tot transportfirma’s) en rolden evenveel campagnes uit op Facebook. Het budget werd gelijk verdeeld, enkel de targeting werd aangepast. Met gerichte advertenties verzamelden we leads, bereik én kliks naar de website en Facebookpagina van TH Group.

 

Op Google combineerden we display ads met een zoekcampagne. Wie surfte op Google tijdens de campagneperiode kon er niet omheen: de nieuwe officiële verdeler van IVECO is gearriveerd, met de beste service ooit! Resultaat? In totaal werden de advertenties meer dan 7 miljoen keer bekeken en genereerden we meer dan 25.000 kliks. Door constante optimalisaties werd de campagne perfect afgestemd op het beschikbare budget over een duur van drie maanden.

 

Psst… heb je ook een grote aankondiging die je het liefst met de hele wereld deelt? Vertel het ons en we zeggen het graag verder!

klant

TH Group

logo wit