fbpx
Back to top

Smaakvol Gebaar

Jouw bezoek is het beste cadeau!

 

Geef eens een Smaakvol Gebaar cadeau. Dat was de insteek van het initiatief om Belgische horeca-uitbaters te steunen, door handelaars een gratis online platform te bieden waar ze waardebonnen konden verkopen. Via de site www.smaakvolgebaar.be kon je eenvoudig op zoek gaan naar de deelnemende zaken en een bon van €20, €50 of €100 bestellen.

 

Een Smaakvol Gebaar was natuurlijk het ideale cadeau tijdens de kerstperiode. Je steunt er je lokale restaurant of café mee, én de ontvanger heeft iets leuks om naar uit te kijken. Wij mochten de eindejaarscampagne ondersteunen door een social media planning uit te werken en een visuele stijl te ontwerpen. Zo konden we gericht en consistent communiceren. En er viel heel wat te zeggen!

 

Een twintigtal BV’s hadden een videoboodschap opgenomen waarin ze vertelden aan wie zij een Smaakvol Gebaar cadeau deden en waarom dat zo belangrijk was. Die boodschappen deelden we de hele maand december. Zoals Jo De Poorter het zo mooi verwoordde: “Ik geef om de horeca omdat de horeca al zoveel aan u en aan mij gegeven heeft.” Daarnaast postten we ook acties waarbij je door het scannen van een QR-code een gratis bon kon winnen.

 

En nu? Nu steunen we de horeca door al onze bonnen op te gebruiken natuurlijk! Die eerste pint, dat deugddoende koffietje of die lekkere gerechtjes… eerlijk waar, die smaakten nog nooit zo goed.

klant

Smaakvol Gebaar

logo wit