Terug naar boven

Smaakvol Gebaar

Jouw bezoek is het beste cadeau

 

Geef eens een Smaakvol Gebaar cadeau. Dat is de insteek van het initiatief om Belgische horeca-uitbaters te steunen, door handelaars een gratis online platform te bieden waar ze waardebonnen kunnen verkopen. Via de site www.smaakvolgebaar.be kan je eenvoudig op zoek gaan naar de deelnemende zaken en een bon van €20, €50 of €100 bestellen. Doen!

 

Een Smaakvol Gebaar was natuurlijk het ideale cadeau tijdens de kerstperiode. Je steunt er je lokale restaurant of café mee, én de ontvanger heeft iets leuks om naar uit te kijken. Wij mochten de eindejaarscampagne ondersteunen door een social media planning uit te werken en een visuele stijl te ontwerpen. Zo konden we gericht en consistent communiceren. En er viel heel wat te zeggen!

 

Een twintigtal BV’s hadden een videoboodschap opgenomen waarin ze vertelden aan wie zij een Smaakvol Gebaar cadeau deden en waarom het zo belangrijk is. Die boodschappen deelden we de hele maand december. Zoals Jo De Poorter het zo mooi verwoordde: “Ik geef om de horeca omdat de horeca al zoveel aan u en aan mij gegeven heeft.” Daarnaast postten we ook acties waarbij je door het scannen van een QR-code een gratis bon kon winnen.

 

En nu? Nu durven we terug stilaan dromen over het moment dat de horeca terug opengaat. Tot die tijd kan je nog steeds een bon aankopen op www.smaakvolgebaar.be. Jouw lokale horeca-uitbater zal je dankbaar zijn!

klant

Smaakvol Gebaar

logo wit