fbpx
Back to top

Slagerij Els & Jozef

Nice to meat you!

 

Bij Slagerij Els & Jozef vind je overheerlijke charcuterie, kaas en zelfgemaakte bereidingen. Hun gehakt en bloedworst, om maar enkele voorbeelden te geven, worden gesmaakt in Brugge en ver daarbuiten. Els en Jozef staan al 30 jaar met veel passie in hun zaak. Wij helpen hen op regelmatige basis met het ontwerpen en drukken van allerlei zaken. Want iedereen weet: het oog wil ook wat.

 

De slagerij is volledig mee met z’n tijd, maar het logo was dat niet (meer). Het bestaande logo werd getransformeerd tot een eigentijdse versie. Minder wirwar, meer duidelijkheid. De medewerkers werden ook in het nieuw gestopt. We zorgden voor een volledig nieuw design van hun rode polo’s en de belettering van hun bestelwagen.

 

Tijdens het weekend van 27, 28 en 29 augustus 2021 vierden Els en Jozef hun dertigjarig bestaan. Wie langskwam, kreeg een herbruikbare shoppingtas cadeau. Op deze manier wilden ze hun klanten bedanken voor het jarenlange vertrouwen. Wij gingen op zoek naar de juiste soort tas (mooi maar functioneel), zorgden voor de opdruk en verzorgden het contact met de drukker. Daarna werd de actie aangekondigd op Facebook en Instagram. In een weekend tijd vlogen de zakken de deur uit en stroomden de felicitaties binnen!

 

Als kers op de taart (of het ajuintje op de preparé) mochten we voor Slagerij Els & Jozef ook een print advertentie ontwerpen. Die werd gepubliceerd in het magazine TIPS in Brugge. Hun producten, van kalkoenham tot kip-mangosalade, vormden het getal 30. Een mooie ode aan evenveel jaren vakkennis. 

klant

Slagerij Els & Jozef

logo wit