fbpx
Back to top

Lemonzest

Wanneer de buitenkant even aantrekkelijk is als de binnenkant!

 

Lemonzest is limoncello bereid volgens een origineel recept, met Italiaanse citrusvruchten en premium ingrediënten. Toen bedenker Thomas Lauwers bij ons kwam, zat de smaak 100% goed (weten we uit eigen ervaring). Het enige probleem? De inhoud van de fles was er wel, maar de fles zelf was nog niet aangekleed! Dat moesten we natuurlijk oplossen.

 

Eén ding is zeker: het oog wil ook wat. Voor Lemonzest was het van belang om een fris en hip etiket te voorzien, waarop de eigenschappen van het drankje duidelijk worden vermeld. De citroengele kleur was een evidentie en komt zowel terug op het etiket als op de sluiting. Door voldoende ruimte te laten op de fles zelf, krijg je meteen een smakelijk voorsmaakje van de likeur. Om de artisanale productiewijze te benadrukken, werd het ontwerp voorzien van mooie illustraties (blaadjes, citroenen, …).

 

Een heerlijk drankje dat gemaakt wordt met respect voor mens, milieu en maatschappij. Zo mogen er wel meer zijn! Door het leuke etiket kan je bij elke gelegenheid en in elk gezelschap uitpakken. Een flesje Lemonzest is het ideale cadeau voor mensen die houden van een digestief of lekkere cocktail.

 

When life gives you lemons… Het is altijd een geweldig gevoel als we jonge ondernemers kunnen ondersteunen bij de start van hun zaak. Een topidee verdient namelijk een topdesign. You make lemonade!

klant

Lemonzest

logo wit