fbpx
Back to top

Keverhuren

Huur eens een kever voor jouw evenement!

 

De Volkswagen Kever is zonder twijfel het bekendste model van Volkswagen én de bekendste auto van Duitse makelij. De wagen is bovendien enorm populair voor een entree in stijl op bruiloften, communies en andere feesten. Bij keverhuren.be kan je een VW Kever Cabrio huren, in elegant wit of vurig bordeaux, met persoonlijke chauffeur en topservice.

 

Wij gingen helaas niet op pad in een van de charmante wagens, maar mochten wel de teksten op de website herschrijven en optimaliseren. We namen de copy-structuur van de website onder handen en schreven nieuwe content voor elke pagina. Uiteraard hielden we hierbij rekening met enkele gerichte zoekwoorden zoals “kever huren”, maar ook “oldtimer huren” en “VW Kever Cabrio”. Om de vindbaarheid van de website in Google verder te verbeteren, zetten we ook de SEO teksten zoals de meta descriptions, title tags en OG data helemaal op punt. 

 

Als kers op de taart kreeg de klant ook een analyse van de website met tips en advies om de performance en gebruiksvriendelijkheid van de website te verhogen. Zo staat ‘ie helemaal klaar voor een nieuw seizoen! Ontdek de VW Kevers, verschillende huurformules en hun toffe chauffeurs op www.keverhuren.be. Laat je verleiden door de schoonheid en rijke historie van deze oldtimers.

klant

Keverhuren

categorie:

logo wit