fbpx
Back to top

New Kid in Town

De handelaars van winkelcentrum K in Kortrijk zijn één grote familie. Een familie deelt elke dag lief en leed, maar viert vooral de mooie momenten in het leven samen. En wat is er mooier dan een nieuwe telg in de familie? In korte tijd mochten enkele handelaars een (klein)kind verwelkomen. Dat bracht het management op het idee om iets te doen. 

 

Het werd een ‘geboortepakket’ als felicitatie voor alle handelaars die trotse mama, papa, oma of opa zijn geworden. We kozen voor een herbruikbare rode magneetdoos die we lieten bedrukken met de tekst ‘New Kid in Town’. De doos bevat allemaal zaken die goed van pas komen tijdens de eerste weken of maanden als kersverse (groot)ouder.

 

Zo ontvangt elke ‘kjoetie’ een slabbetje, een fopspeen en een superzacht knuffeldoekje. In de doos zit ook een kaartje met een gepersonaliseerde boodschap van het management. De handelaars kunnen het geboortepakket gratis aanvragen (na negen maanden aftellen). Met dit cadeau vieren ze bij K in Kortrijk op gepaste wijze een nieuw lid van het gezin en een grote portie geluk. En een beetje minder slaap, dat ook. 😉

 

Wil je jouw werknemers of partners ook verrassen met een geschenk dat zowel attent, origineel als praktisch is? Aarzel dan niet om contact op te nemen! De mogelijkheden, zowel qua producten als qua ontwerp, zijn eindeloos. 

klant

K in Kortrijk

logo wit