fbpx
Back to top

HSN Valentijns­menu

De liefde gaat door de maag!

 

Aah februari, de maand van liefde… en lekker eten. Bij Hostellerie Saint Nicolas weten ze als geen ander hoe ze je (culinair) in de watten moeten leggen. Het tweesterrenrestaurant in Ieper staat al meer dan 25 jaar bekend voor hun sublieme smaken en hartverwarmende service. Pure verwennerij dus. Dat merk je tegenwoordig ook in hun afhaalgerechten, zoals het uitgebreide Valentijnsmenu. Dat menu mochten wij in de kijker zetten. Yum!

 

We kozen ervoor om de gerechten te fotograferen. Want een bord vol kleur, smaak en passie: dat is niet enkel een streling voor de tong, maar ook voor het oog. Aperitiefhapjes, twee voorgerechten, één hoofdgerecht en een prachtig Valentijnsdessert met bittere chocolade, koffie en mascarpone. Niet moeilijk om je daardoor te laten verleiden.

 

Van 29 januari t.e.m. 5 februari 2021 lieten we de heerlijke creaties los op Facebook en Instagram. Foto’s om duimen en vingers bij af te likken, letterlijk! Op de laatste dag van de campagne verwezen we naar het geschenkje dat speciaal voor de gelegenheid werd gemaakt. Afgewerkt met een portie extra liefde van de chef, net zoals de gerechten.

 

Loopt het water je al in de mond? Je kan de afhaalgerechten van Hostellerie Saint Nicolas bestellen op www.hostellerie-stnicolas.be. Die site is trouwens ontworpen, geschreven en geprogrammeerd door yours truly. Wat een droomhuwelijk!

klant

HSN

logo wit